Advantage loppemiddel

Advantage loppemiddel til hundeHar din kat eller hund fået lopper, eller ønsker du at forbygge den mod disse udyr? Advantage vet loppemiddel er løsningen. Du finder fra Advantage vet både som loppemiddel til hunde og katte. Advatage vet er både forebyggende og behandlende mod lopper og lus. Det er vigtigt at du køber den rigtige størrelse pipette til din hund eller kat.

Advantage vet findes i følgende størrelser.
  • Hund: 1,5-4 kg – 4-10kg –  10-25kg
  • Katte: under 4kg – over 4kg

Loppemidlet må kun anvendes til dyr på min. 8 uger og med en vægt på min. 1,5kg.

Ved at behandle din kat eller din hund med Advantage loppemiddel gør du ikke kun dyret en tjeneste, men lige såvel dig selv en tjeneste. Lopper invaderer også dit hjem, så behandl din hund eller kat før det er for sent. For hunden og kattens vedkommende betyder det, at den slipper for kløe i pelsen, ubehag og eventuelle eftervirkninger. Bliver en hund eller en kat først angrebet af lopper kan du selvfølgelig behandle den, men er angrebet stort kan den få efterfølgende gener. Her er det typisk vedvarende allergi, hudgener og i værste fald blodtab. Så behandl din kat eller din hund før uheldet er ude med et af de produkter, som du finder fra Advantage  Herunder får du et overblik over hvilke produkter du kan finde i Advantage.

Advantage loppemiddel

Advantage produkterne

Advantage loppemidlerne til hunde og katte finder du hos Loppetjansen.dk i flere varianter. Dette skyldes, at de er doseret efter dyrets vægt. Ens for dem alle er dog, at uanset hvilket produkt du vælger, så er loppemidlerne fra Advantage både forebyggende og modvirkende. Vi kan dele midlerne op i flere kategorier, men for at gøre det mere overskueligt for dig, deler vi dem kun i 2.

Advantage loppemiddel til katte

Advantage loppemiddel til katteTil katte finder du loppe i 2 modeller. Den ene kan anvendes på katte over 4 kilo, hvor den anden kan anvendes på katte under 4 kilo. Varianterne har forskellige doseringsenhed, og derfor er det vigtigt, at du anvender den korrekte. Dertil skal så siges at, killinger skal være minimum 8 uger gamle, for at de må blive behandlet med produkterne.

Advantage loppemiddel til hunde

Til hunde finder du loppemiddel i 4 forskellige varianter. Her er de også delt op efter dyrets vægt. Doseringerne i pipetterne er forskellige og passer til den enkelte vægtenhed. Derfor skal du være sikker på, at du køber det korrekte produkt inden anvendelse.

Efter behandlingen

Efter endt behandling med loppemidler fra Advantage er din hund eller kat forebygget i 4 uger frem. Dette gør at du selvfølgelig ikke skal gøre det helt store efterfølgende, udover at holde behandlingen ved lige. Dertil giver det dig også en frihed i ikke at skulle have flere præparater liggende derhjemme, og derfor kun skal købe ét ind. Så få forebygget og forbehandlet din hund eller kat med Advantage loppemiddel, inden uheldet er ude. Hos Loppetjansen.dk finder du udvalget der til.