Bayvantic loppemiddel og flåtmiddel

BAyvantic tilbudHunden er menneskets bedste ven, derfor skal den selvfølgelig også have det lige så godt som os selv. Hunde er udsatte dyr i forhold til sygdomme, da de ikke selv kan afhjælpe problemet. Ét af de mest gængse problemer for hunde er, lopper og flåter, men der kan vi heldigvis hjælpe vores hund med dette og det gøres bedst og nemmest ved at behandle hunden reglmæssigt imod lopper og flåter med et spot on middel som eksempelvis bayvantic loppemiddel som både virker mod lopper, flåter, sandfluer og myg.

Bayvantic virker mod flåter inden at flåten bider hvilket er godt i forhold til de mange flåtbårne sygdomme som overføres efter at flåten er begyndt at spise fx. borralia som både kan ramme mennesker og dyr. Bayvantic kan købes i dyrehandler, apotek og hos dyrelægen. Bayvantic virker i 4 uger og beskytter i hele perioden mod utøj, virker også selvom at hunden går i vandet, husk altid at anvende den korrekte pipette størrelse da du ellers risiker at over eller under dossere. Når loppemidlet gives så læs altid vejledningen i pakken det er din sikkerhed for at loppemidler gives korret.

Bayvantic

Bayvantic produkter

Loppemidlerne og flåtmidler til hunde fra Bayvantic er delt op i 4 kategorier, disse kategorier angiver hundens vægt og det er derfor vigtigt at du er helt klar over hvad din hund vejer inden du dosere midlet til den. Alle loppe og flåtmidlerne fra Bayvantic til er såvel forbyggende som til brug når uheldet har været ude og din hund er blevet angrebet. Derfor skal du med disse produkter ikke have flere varianter på lager der hjemme og du behøver ikke tænke over om det nu er det rigtig du fik behandlet din hund med. For at dosere korrekt er det ydermere vigtigt at du læser den medfølgende vejledning når du køber produktet. Bayvantic loppemiddel findes kun til hunde.

Bayvantic 1,5- 4kg

Bruges til hunde over 1,5kg og under 4kg. må ikke anvends til hunde under 8 uger eller under 1,5kg. Brug altid den pipette som passer til din hund.

Bayvantic vet 4-10kg

Denne variant må kun anvendes på hunde som vejer mellem 4 og 10 kilo. Hver pipette indeholder de milligram som en hund i den vægtklasse har brug, for at komme lopperne og flåterne til livs.

Bayvantic vet 10-25kg

Denne variant må kun anvendes på hunde som vejer mellem 10 og 25 kilo. Hver pipette indeholder de milligram som en hund i den vægtklasse har brug for, for at komme lopperne og flåterne til livs. Pipetten gives 4 steder hen af ryggen på hunden.

Bayvantic vet 25-40kg

Denne variant må kun anvendes på hunde som vejer mellem 25 og 40 kilo. Hver pipette indeholder de milligram som en hund i den vægtklasse har brug for, for at komme lopperne og flåterne til livs. Pipetten gives 4 steder hen af ryggen på hunden.

Efter behandlingen

Når du har behandlet din hund med det Bayvantic vet loppemiddel og flåtmiddel som passer til dens størrelse, så har du på samme tid forbygget nye angreb i 4 uger frem. Dette gør at du alt i alt med et af de følgende produkter kan sikre din hund på bedst mulige vis mod lopper og flåter, og uden at skulle anvende flere forskellige præparater.

OBS. Bayvantic må IKKE Anvendes til katte.

Hvor købes Bayvantic?

Hos loppetjansen.dk finder du et bredt sortiment af loppemidler og flåtmidler fra Bayvantic

Bayvantic er særlig effektiv imod flåter da flåterne “brænder” deres fødder når de sidder på en hund som er behandlet med Bayvantic. Derfor vil Flåten hurtigt springe af hunden så den ikke får mulighed for at bide og sprede sygdom. Når flåten først har været udsat for Bayvantic så vil den dø. Anvend Bayvantic hele året som forebyggende middel mod lopper, sanfluer, myg og Flåter.