Mere om Advantage Loppemiddel til hund og kat

Har din kat eller hund fået lopper, eller ønsker du at forbygge  mod utøj som lopper og lus? Så er Advantage vet loppemiddel løsningen. Du finder Advantage vet både som loppemiddel til hunde og katte. Advantage vet er både forebyggende og behandlende mod lopper og lus. Det er vigtigt at du køber den rigtige størrelse pipette til din hund eller kat. Loppemiddelet er flydende og gives i nakke på dyret.

Advantage vet findes i følgende størrelser.
  • Hund: 1,5-4 kg – 4-10kg –  10-25kg – 25-40kg
  • Katte: under 4kg – over 4kg

Loppemidlet må kun anvendes til dyr på min. 8 uger og med en vægt på min. 1,5kg.

Ved at behandle din kat eller din hund med Advantage loppemiddel gør du ikke kun dyret en tjeneste, men lige såvel dig selv en tjeneste. Lopper invaderer også dit hjem, så behandl din hund eller kat før det er for sent. For hunden og kattens vedkommende betyder det, at den slipper for kløe i pelsen, ubehag og eventuelle eftervirkninger. Bliver en hund eller en kat først angrebet af lopper kan du selvfølgelig behandle den, men er angrebet stort kan den få efterfølgende gener. Her er det typisk vedvarende allergi, hudgener og i værste fald blodtab. Så behandl din kat eller din hund før uheldet er ude med et af de produkter, som du finder fra Advantage.

Advantage loppemiddel

Advantage produkterne

Advantage loppemidlerne til hunde og katte finder du på apoteker samt speciel dyrehandler. Advantage loppemiddel findes i flere pakningsstørrelser dette skyldes, at det er vigtigt at dit kæledyr får den korrekte mængde loppemiddel, for at loppemidlet kan virke effektivt i de fulde 4 uger. Ens for dem alle er dog, at uanset hvilket produkt du vælger, så er loppemidlerne fra Advantage både forebyggende og modvirkende.

Advantage er et flydende loppemiddel som gives udvortes på dyret. Loppemiddel vil herefter selv fordele sig på dyret. Advantage er et loppemiddel som lægger sig i hårsækken og virker i 4 uger. Når du har givet pipetten så går der ca. 24 timer før loppemidlet har fordelt sig på dyrets krop.

 

Efter behandlingen

Efter endt behandling med loppemidler fra Advantage er din hund eller kat forebygget i 4 uger. Dette gør at du selvfølgelig ikke skal gøre det helt store efterfølgende, udover at holde behandlingen ved lige. Dertil giver det dig også en frihed i ikke at skulle have flere præparater liggende derhjemme, og derfor kun skal købe ét.

Advantage loppemiddel til katte

Til katte finder du loppemidlet i 2 varianter. Det ene kan anvendes på katte over 4 kilo, den anden kan anvendes på katte under 4 kilo. Varianterne har forskellige doseringsenheder, og derfor er det vigtigt, at du anvender den korrekte. Killinger skal være minimum 8 uger gamle, før de må behandle med produkterne.

Advantage loppemiddel til hunde

Til hunde finder du loppemiddel i 4 forskellige varianter. Her er de også delt op efter dyrets vægt. Doseringerne i pipetterne er forskellige og passer til den enkelte vægtenhed. Derfor skal du være sikker på, at du køber det korrekte produkt inden anvendelse.

Advantage til hund findes til hunde

-fra 1,5-4kg

– 4-10kg

– 10-25kg

– 25-40kg

Hvis din hund vejer 60kg så skal du bruge en pipettte til hunde på 25-40kg samt en pipette til hunde på 10-25kg

Så vil din hund få nok loppemiddel så den er dækket godt ind i de fulde 4 uger hvor loppemidlet virker.

Jeg har givet loppemiddel men der er stadig lopper?

Ja selvom du har givet loppemiddel kan der stadig ære levende lopper at finde på din hund eller kat. Dette skyldes loppens livscyklus og det faktum at de lopper man ser på dyret kun er 5% af problemet – de resterende 95% af æg, larver og pupper findes i dit hjem.

Loppens livscyklus fra æg til ny loppe er ca. 3 uger hvis alle betingelserne er perfekte.

Men loppens puppe kan lægge i op til 12 måneder før der kommer en ny loppe ud. Det er derfor vigtigt at man fortsætter med at give loppemiddel hver 4 uge hele året rundt også selvom ma tror at hunden eller katten er loppefri.

Når du behandler dit kæledyr, så vil nye lopper der hopper på din hund eller kat dø inden for 12timer og de vil derfor ikke kunne nå at lægge nye æg og på den måde vil du stoppe loppen.

Hvis du har været udsat for et loppeangreb, skal du forvente at der minimum går 6 måneder før at dit kæledyr er 100% loppefri.

Loppens livscyklus kilde: loppemidler.dk