Frontline loppemiddel og flåtmiddel

Vi skal beskytte vores kæledyr mod utøj som lopper, flåter og lus, både for deres skyld men også for vores egne.

A5 - 1 Merial Combo.tif

Hvis først hunden eller katten er blevet angrebet af lopper kan det tage lang tid før man kommer af med dem igen. Lopper og flåter er ikke bare ubehagelige for vores

kæledyr, men kan også være medvirkende til andre sygdomme. Det kan eksempelvis være svære infektioner, boralia, orm, hudforandringer med varig allergi og i værste fald blodmangel. Disse sygdomme viser sig i større eller mindre omgang, men uanset hvad er det vigtigt at man behandler sit kæledyr med et fast interval, da man på den måde stiller for utøj både i hjemmet og på dyret, frontline loppemiddel virker både ved at dræbe voksne lopper (uden de behøver at bide), samt en del af loppens larver og æg vil også dø når din hund behandles jævnligt med frontline combo vet samt flåter inden for 48timer efter den er hoppet på hunden eller katten.

lopper giver ofte orm, og når loppe bider hunden eller katten så vil dette give kløe, og nogle dyr vil få allergi imod lopper og så vil de i fremtiden få store sår ved bare en enkel loppebid.

Flåter kan give rigtig mange alvorlige sygdomme som boralia og andre overførte sygdomme som flåten bære rundt på, og det er derfor vigtigt ikke bare at give et flåt middel men også at fjerne eventuelle flåter fra dyret med en pincet/flåt tang da man derved minimere risikoen for sygdomme. Du må aldrig trykke på en flåt da dette får den til at tømme sin maveindhold ind i dyret og derved give større risiko for sygdomme. Hvis du opdager et mærke på størrelse med en 2kr som vokser bør du søge dyrlæge.

 

Frontline Combo

Frontline Combo vet

Frontline Combo vet er én af de midler som du kan anvende, det er et forbyggende middel mod både lopper og flåter, og forbygger i op til 8 uger på hunde samt 4 uger på katte, vi anbefaler dog at du bruger midlet hver 4 uge. Ved at anvende loppe og flåtmidle som Frontline Combo vet kan du beskytte dit kæledyr mod angreb af lopper og flåter.Hvis først du får lopper ind i dit hjem er det en stor plage og det tager lang tid at komme lopperne til livs og man skal behandle min. i 6 måneder men gerne i 12 måneder før lopperne er væk.

Frontline til hunde kan anvendes fra hvalpen er min. 8 uger og vejer 2kg. Der findes følgende paknings størrelser 2-10kg, 10-20kg, 20-40kg og 40kg+

Frontline loppemiddel til kat findes kun i en pipette størrelse men fås med enten 3 eller 6 pipetter.

Det er vigtigt at man anvender den rigtige pipette størrelse for at undgå over eller under dossering. Hvis man giver for lidt virker midlet ikke optimalt og man risiker at lopperne/flåterne ikke dør, bruge man for meget giver man øget risiko for bivirkninger.

 Altid billig loppemiddel

Frontline pour-on vet

Loppe og flåtmidlet, Frontline pour-on vet, er et middel til bekæmpelse af lopper og flåter når uheldet allerede er ude. Her påføres det direkte på de pågrebet områder med medfølgende pipette. Det kan dog være svært at få påført disse loppe og flåtmidler på vores søde kæledyr, da de ikke altid er helt enige med os om at de skal sidde stille. Derfor har Frontline udviklet et produkt som gør det lettere for dig at hjælpe din hund eller kat af med udyrene.

Frontline Spray vet

Frontline loppemiddel til hundeFrontline Spray vet, er et letpåførligt loppe og flåtmiddel til hunde og katte. Det sprayes direkte på pelsen, og er derfor nemmere at dosere end de ovenstående produkter. Derudover er Frontline Spray vet et loppemiddel og flåtmiddel som både kan anvendes til forebyggelse samt efter et angreb.

De tre ovenstående Frontline produkter hjælper dig og dit kæledyr af med ubudne gæster i pelsen som både lopper og flåter. Hvert produkt har hver af deres fordele samt funktioner, og det er vigtig at du læse vejledningen nøje inden anvendelse. Både Frontline Combo vet, Frontline pour-on vet og Frontline Spray vet sælges direkte fra webshoppen på loppetjansen.dk, de er alle lægemidler og derfor ikke produkter du kan returnere. På hjemmesiden kan du derfor inden køb, læse om yderligere detaljer og informationer for hvert af produkterne.