Hundelem

Med hundelemme får din hund mulighed for at gå ind eller ud af huset, lige som det passer den. Dette giver en stor fleksibilitet, da du ikke selv skal være der for at lukke hunden ud eller ind. Det er rigtig dejligt for hunden at have mulighed for at gå ud og ind, så der er mange fordele ved at anskaffe sig en hundelem. Det er muligt at få hundelemme til både stor hund og lille hunde, så uanset hvilken hund du har, bør du kunne finde en god hundelem til den. På loppetjansen.dk forhandles hundelemme i et stort udvalg. Så klik herind og se mere.

132-216Der er flere typer hundelemme at vælge imellem. Almindelige hundelemme kan åbnes af alle hunde, så her kan andre hunde eller eventuelt katte også komme igennem. Det er muligt at låse disse, hvis det bliver nødvendigt. De almindelige hundelemme kan både fås i metal og plastik. Plastik hundelemme er selvfølgelig ikke lige så stærke som dem i metal, men de er dog også rigtig gode. Plastik hundelemme påvirkes dog i højere grad af eksempelvis vind. Derudover kan du få hundelemme med chip og magnet, som er rigtig smarte og som sørge for at det kun er din hund der kan komme ind. Magnet hundelem og Chip hundelem findes kun til små hunde. Med disse skal hunden enten have en chip eller et halsbånd med en magnet for at komme ind. Dette kan forhindre andre i at komme ind gennem lemmen, hvilket er rigtig praktisk. På loppetjansen.dk finder du mere information om de forskellige hundelemme, så du kan vælge den rigtige.

Når du skal have en hundelem, bør du klikke ind på loppetjansen.dk. Her forhandles nemlig hundelemme i et stort udvalg, og du får lemme til hunde i alle størrelser her. På denne side kan du også læse mere om hundelemme og se de forskellige varianter. Loppetjansen.dk forhandler hundelemme fra flere producenter, men uanset hvilken hundelem du vælger, kan du være sikker på en høj kvalitet her.

Hvilken hundelem skal jeg vælge?

Når ud har besluttet dig for at købe en hundelem så er det vigtigt at du finder en som passer til netop dit behov. du kan prøve at stille dig selv disse spørgsmål.

Hundelemme skal sidde i en tyk mur. hvis hundelemmen skal sidde i en tyk mur, så skal du selv lave en inddækning (tunnel) inde i vægen for at der ikke kommer snavs/skidt ind i hulmuren. De fleste hundelemme kan sidde i både dør og mur af alle tykkelser, da hundelemmen består af 2 dele hvor den ene sider indendørs og den anden udendørs. Hvis muren er meget tyk, så kan det være en fordel at købe 2 hundelemme så der kommer låge på både yder og inder side- dette gør også at der trækker mindre fra hundelemmen.

Hundelemmen skal sidde i glas. Kig efter om produktet kan indsættes i glas. Der findes ikke hundedøre til glas til store hunde, her anbefaler vi at du skifter glasset ud med en MDF plade som du kan sætte en hundelem i. Hvis du har en mindre hund, så kan du anvende denne hundelem (kattelem) til glas – se mere klik herStaywell hundelem annonce

Hundelemmen skal være ekstra robust. Vælg en Staywell hundelem i aluminium med fleksibel gummilåge. Denne hundelem er ekstra robust og gummilågen går ikke i stykker selvom hunden løber vildt igennem dem. Staywell hundelem i alu. findes til helt små hunde/katte og til hunde op til 100kg. Kan lukkes helt med en kraftig plastikplade så det er svært at bryde ind i huset.

Hundelem med chip. Du kan få en hundelem som reagere på hundens chip(som den har fået ind i nakken hos dyrlægen) på den måde sikre man sig at kun den/de hunde som er registeret kan komme ind af hundelemmen. Disse hundelem med chip findes til små hunde.

Hundelem til dør. Næsten alle hundelem kan sidde i en dør og gør det nemt for hunden at komme ind og ud.

Det blæser meget hvor vi bor, hvilken hundelem er mest tæt?

Hvis det blæser meget så vil der komme luft ind igennem en hundelem, da den ikke er helt tæt og lågen ikke er isoleret. Det du kan gøre selv for at undgå for meget vind, er at vælge et vindstille sted at opsætte hundelemmen og du kan også med fordel sætte en “kasse” uden på hundelemmen således at vinden har svært ved at komme ind til hundelemmen.

Der er også mange der vælger at opsætte 2 hundelemme for på den måde at lave to barrier for vinden, dette kan kun gøres hvis man opsætter hundelemmen i en tyk mur.

Hundlem til schæfer her vil vi anbefale dig en staywell hundelem da den er robust og kan holde til det meste, du finder billig hundelem hos loppetjansen.dk

Bestilt din hundelem i dag og modtag den i morgen

Bestilt din hundelem i dag og modtag den i morgen besøg loppetjansen.dk