Melvin på 3 1/2 år er en super dejlig kanin dog har han tandspidser som han er nede og få sleben hver 3-4 måned ved vores kanin kyndige dyrelæge Jon i Aalborg.
Men selvom han har lidt problemer med hans tandspidser spiser han stort set alle godbidder samt foder – dog er Melvin virkelig hø kræsen og spiser næsten intet hø, og han er heller ikke så vild med hø relateret godbidder hvis han kan få andet🙈😂🐰
Her har vi så Mini Miker på 1 1/2 år, og han er ligesom Wega, de to elsker alt slags mad, hø og godbidder. Og det bedste de to ved er lækre hø-husene, hø-tunnelerne og lignende, noget hvor man skal være lidt aktiv og kæmp lidt for at få noget godt at smaske i.😍🐰😍🐰😍
Wega på 2 1/2 år er til gengæld alt ædende, som i alt, hun elsker alt slags hø, hun ellers alt salgs foder og gnasker alle godbidder i sig med velbehag – tror ikke vi har fundet noget som helt hun ikke kan lide endnu😂🙊🐰

Vi er så heldige her hos voresdyr.dk at vi har fået Amalie Pedersen til at skrive nogle spændende artikler for os om kaniner. Amalie bor i Skagen og har igennem mange år være kaninejer og har også haft sin egen Instagram profil.

Hun tager udgangs punkt i hendes viden omkring hendes egne kaniner og fordi hun har en stor interesse for disse dejlige dyr.
Lige nu har Amalie 3 kaniner og du kan herover læse lidt om Melvin, Miki Miker og Wega.

Artiklerne som Amalie har skrevet kan du finde under vores kategori Kaniner samt på loppetjansen.dk
Du må gerne henvise og linke til vores side, men du må ikke uden skriftlig aftale kopier hele eller dele af de artikler som ligger på vores side,

Djengis er en rottweiler-han på knap 4 år. Han kommer fra Vom Hause Luna i Rødding, hvor jeg hentede ham da han var knap 16 uger gammel.
Han har gået til hundetræning i Politihundeforeningen og DcH samt vundet fine rosetter til udstillinger.
Jeg fik ham avlsgodkendt, men han er nu kastreret.
Han er en sjov hund med masser af personlighed. Ligeså meget som han elsker at ligge i ske på sofaen, lige så meget nyder han også en god omgang hundetræning.
Misse Møghe hentede jeg for et år siden. Hun er omkring 6 år gammel, men det vides ikke nøjagtigt, da hun har haft en ret omtumlet tilværelse. Hvad jeg ved af, så har hun været på internat ca. midt i sit liv. På internatet blev hun hentet af et ægtepar som havde hende i 2 år og desværre gik bort næsten samtidig. Derfra kom hun hen til ægteparrets datter et par uger indtil hun kom til mig.
Og hos mig bliver hun til hun er gammel og grå.
Misse er lidt som en hund – er hun ude, kommer hun når jeg kalder. Skal hun gøre sig ren, siger hun til, så jeg kan lukke hende ud; og er der mad, så tigger hun helt vildt.
Hun har tidligere kun været indekat (hvad jeg ved af), men er hos mig både inde og ude og det nyder hun i fulde drag.

Her hos voresdyr.dk er vi stolte af at kunne præsentere Malene Aagaard Julius som har været hundeejer i 14år. Malene har haft Schæfter/rottweiler blanding og ellers rottweiler.
Malene er uddannet hundetræner ved DcH der både indebærer lydighed og agility. Hun har også selv afholdt hundetræning og teoriaftner for andre.
Hun  har altid selv gået til hundetræning med både unge men også hendes gamle hunde og deltaget i lydigheds konkurrencer og udstillinger.

Malene har derudover også taget DKK basiskursus samt været til mange foredrag, dyrlægeraftner og kurser – og man må kalende hende en rigtig dyreentusiast
Malene har pt ingen træningshold da hun efter to operationer i ryggen har valgt at tage det lidt med ro.
Så vi er meget glade for at hun har valgt at skrive nogle flotte artikler for os.

Dette er Gracia, hun er en Shih Tzu. Her er hun klippet i en hvalpeklip og derfor ligner hun lidt en hvalp 🙂
Gracia er en meget fjollet hund og hun er altid med på den værste i forhold til legetøj og at suse rundt i have i fuldfart.

Gracia elsker legetøj og kan slet ikke få legetøj nok.

Vi er så heldige her hos voresdyr.dk at Karin Knudsen har været med til at skrive en del af vores gode og spændende artikler omkring pelspleje og hunde. Karin Knudsen er uddannet hundefrisør og har været det i mere end 40år. Karin er passioneret omkring hunde og pelspleje og ønsker at give sin viden videre således at vores alle sammen hunde kan få en sund hud og et godt liv.

Hvordan pelsen og huden har det er af stor vigtighed for hundens sundhed og velbefindende.

Karin Knudsen er også opdrætter af Shih Tzu og har tidligere været opdrætter af Amerikansk Cocker Spaniel.

Karins hunde elsker at afprøve nye produkter både til pels men også dem der kan spises og ligges på.