Kattelem med chip

Kattelem til chip

I dag kan du som katte ejer få en kattelem som kan registrere din kats chip således at det kun er de katte som er programmeret ind i kattelemmen der kan komme ind i huset.

microchip1

Sureflap kattelem med chip

Elektronisk kattelem med chip er meget populære især i takt med at flere og flere vælger at få deres kat chippet ved dyrlægen istedet for en tatovering. Når du vælger at få din kat chippet, kan man ved hjælpe af en chip læser se data omkring din kat i et katte register som også kan anvendes hvis katten løber væk eller kommer til skade.

Når man har fået en chip i katten så har katten sin helt egen unikke chip, som man så kan bruge når du ønsker at anvende en kattelem med chip. Sureflap kattelem en en lækker model kattelem som kan læse din kats chip. Når du får kattelemmen så skal du programmere den så den kender din kats unikke chip, dette gøres nemt og hurtigt og der medfølger en dansk brugsanvisning. Nu vil det kun være din kat som kommer ind i dit hjem. På den måde undgår du at fremmede katte komme ind i dit hjem og urinere og spiser din kats foder. Når katten er chippet og du anvender en Sureflap kattelem så slipper du også for at katten skal bære katte halsbånd med magnet for at komme ind, da alle informationer ligger i chippen. En kattelem fra Sureflap kan anvendes til op til 32 katte så det dækker de flestes behov. Chip kattelem fra

 

Sureflap er en kattelem med chip og som kan bruges i både døre, mure og glas, men man skal være opmærksom på at metal kan forstyrre kattelemmen så den ikke kan læse chippen og vi fraråder derfor at man sætter en chip kattelem i en metaldør. Når man op sætter en kattelem i et glas vindue eller glas dør så skal man tilkøbe en adaptor til glas da man ikke kan skære firkantede huller i glas. Vi anbefaler altid at man tager fat i en glarmester hvis man skal opsætte en kattelem i glas, da det kan være vanskeligt at skære selv. Ellers er det let at opsætte en sureflap kattelem da der medfølger instruktionsbog på Dansk.

Selve kattelemmen er lavet i et lækkert materiale med en kraftig dør. Sureflap kattelem findes i flere varianter den almindelige, Duo og Xl til store katte samt små hunde.

Hvis du ønsker at en kattelem med chip som skal læse kattens chip både når katten går ind og ud skal du vælge en Sureflap Duo. Her er der en låser både indvendigt og udvendigt. En duo chip kattelem anvendes af dig som ønsker at kontrollere din kats færden eller hvis du har en kat som fx. ikke må komme ud, så kan du ved hjælp af en duo model vælge at kattelemmen er låst for den specifikke kat men ikke for de andre katte. meget anvendeligt til killinger som skal holdes inde det første stykke tid. Sureflap Xl er til store katte som Maine coon, Perser, Norsk skovkat samt små hunde. Denne kattelem med Chip virker så det kun er katte eller hunde med chip der kan komme ind i hjemmet. Denne model kan indsættes både i dør, mur og glas. Kattelem Sureflap kan anvendes sammen  med RDIF tags som kan sættes i kattens halsbånd hvis du endnu ikke har fået din kat chippet, det kan også anvendes hvis man ikke ønsker at få en chip sat i katten men stadig ønsker den unikke adgang for kun ens egen kat. Læs mere om chip kattelem på loppetjansen.dk hvor du finder Danmarks største udvalg af kattelem både med og uden chip.

kattelem