Loppemiddel til hunde

Loppemidler til hund

Har din hund fået lopper eller vil du gerne beskytte den imod dem, så findes der et hav af rigtig gode loppemiddels produkter til hunde på markedet. Find det loppemiddel der virker, gå efter V-mærkede loppemiddel som godkendes af lægemiddel styrelsen. Loppemidlet til hunde kan man både købe som et før behandlings produkt samt som et efter behandlings produkt. Hunde kan nemlig godt få lopper selvom man har behandlet dem med et loppemiddel og man bør derfor behandle min, 6 måneder hvis man har haft lopper for at sikre at man har fjernet alle lopperne. Tit og ofte lever lopperne nemlig i husets vægge, gulvtæpper og andre tekstiler. Her yngler de og spreder sig der efter til hustandens dyr. Derfor er det vigtigt både at have loppemiddel til hunde som man kan behandle dem med før og efter. Ved hyppig rengøring og udluftning kan man være med til at nedbringe risikoen for at ens hund angribes. Hvis du ser lopper så fjern dem med en tættekam fra dyrets pels. En loppe der ikke er på sin vært dør hvis den ikke får blod inden for 24 timer.

Beskyt din hund mod lopper

Hund der klør sig

Er uheldet dog ude kan man også få et loppemiddel til dette, man kan nemlig købe et spray middel som sprøjtes indenfor i huset. Men man bør starte behandlingen på hunden og give den en loppekur til hunde, inden man begynder at bekæmpe i omgivelserne. Når man behandler sin hund med et loppemiddel, og herefter rengøres hele huset fra ende til anden og alt tekstil som gardiner, puder med videre fryses ned i et døgn og vaskes derefter (ved min. 60 grader ellers dør loppens æg ikke). Så får man det bedste resultat. På den måde sikre man sig at loppemidlet til hundes virker effektivt, men lopper på hunde bør behandles i min. 6 måneder så den ikke bliver smittet efterfølgende(hvis hunden er tilstrækkelig behandlet når loppen ikke at læge nye æg selvom den har bidt hunden).

Der findes også andre behandlings former indenfor loppemiddel til hunde, dette er eksempelvis loppe shampoo som man året rundt vasker sin hund i. Derudover kan man ligesom til mennesker også købe loppekamme som er velegnet til hunde. Tætte kammen anvendes ved at man reder fra inderste på hårstrået ud ud, fjern de lopper du finder, små brune prikker er loppe ekskrementer.

De mange forskellige typer af loppemiddel til hunde finder man yderligere i flere varianter, det er varianter til alt efter hvordan man ønsker at behandle sin hund. Varianterne af loppemiddel til hunde er blandt andet spray, piller samt gel og på den måde kan du finde frem til hvilken model din hund bedst kan lide og tager bedst mod. Mange af de kendte produkter af loppemidler til hunde kan ydermere også anvendes til bekæmpelse mod flåter.
Flåter er ligesom lopper, udyr som ikke bør være der. Flåter er dog svære at opdage og mere farlige for hundene, derfor er det yderst smart at man kan behandle sin hund mod begge dele på én gang. Hold din hund fri fra lopper og lad den få en mere elskværdig og legesyg hverdag, køb lige det loppemiddel til din hund som du syntes bedst om. Ydermere fås de forskellige varianter i flere forskellige pakkestørrelser, og derfor kan man som hovedregel altid have loppemiddel på lager til sin hund.