Loppemiddel til katte der virker

Lopper er katten og ejerens værste fjende når det gælder udyr, derfor er det vigtigt at man behandler sin kat for lopper altid. Når man behandler med katte loppemiddel altid vil man aldrig blive invaderet at lopper, da man altid får slået loppen ihjel inden den formere sig og du vil derved også opleve at alle V-mærket loppemidler virker dette gælder både Frontline og Advantage.

Der er mange der spørger “kan man fjerne lopper fra kat” og svaret er ja det kan du godt, du skal bruge en loppekam som du reder igennem pelsen, det er vigtigt at komme helt ned til huden da loppen vil trygge sig ned mod huden for at “forsvinde” Når du tager kammen op, så skal du være hurtigt med et vådt papir da loppen hurtig hopper væk. For at dræbe loppen skal du skylle den ud, eller knække den med en negl.

Hvis du ser små brune/sorte prikker på papireret så er dette loppens afføring og det vil også vise dig at der er lopper på din kat.

Der er mange forskellige varianter af loppemidler til katte, men ens for dem alle er at de enten er forebyggende mod lopper, bekæmper lopperne eller begge dele.shutterstock_56474248 Der findes flere forskellige loppemidler på markedet og man kan groft indele dem i v-mærkde loppemidler som er godkendt og klinisk testet samt naturlig loppemiddel som er lavet med forskellige ertæriske olier, de naturlige loppemidler viker ikke altid på alle katte, da det er forskelligt hvor godt katten modtager loppemidlet og hvor stort angrebet er. Loppemidlerne fås også i forskellige modeller og det er helt op til ejeren at vælge hvilken model som passer bedst til kattens behov. De forskellige modeller af loppemiddel til katte finder man i henholdsvis spray, spot on eller som pasta(piller). Det er vigtigt at man altid læser indholdsfortegnelse inden man giver katte loppemiddel så man får givet loppemidlet korrekt.

Derfor er det også vigtigt at man sørger for at holde huset i god hygiejnisk stand, og er uheldet uden skal man sørge for at desinficere huset og evt. spray med Trinol 810 som er et utøjsmiddel som kan anvendes i hjemmet. Derfor skal man både købe loppemiddel til sin kat og til sit hus når man handler.combovetkat

Er uheldet ude og katten har fået lopper, så skal hele huset gøres helt rent og samtlige tekstiler som gardiner, puder med videre skal nedfryses. Herefter skal man så spraye med loppemidlet og behandle sin kat. Fordi din kat er loppefri er ikke ensbetydende med at dit hjem er loppefri og det er her at mange begår den største fejl, de stopper med at behandle katten og oplever så at katten får lopper kort efter igen. Det sker fordi at 5% af lopperne er på katten og 95% af loppeproblemer er æg, larver og pupper som ligger i hjemmet. så derfor bør man altid behandle katten i minimum 6 måneder for at være rigtig loppefri, men vi anbefaler at man altid giver sin kat loppemiddel da man på den måde undgår et loppeangreb.

Når du skal købe loppemiddel til katte er der flere forbehold man skal tage, dette er blandt andet race og vægt. Det er vigtigt at man sælgere den rigtige størrelse pipette til sin kat, da man ellers risiker at under behandle katten (hvilket gør at loppemidlet ikke virer korrekt) eller man over behandler og risikere at katten får øgede bivirkninger.

Du skal altid læse på pakke og følge instruktionerne for at sikre at loppemidlet gives korrekt. Er du i tvivl om hvilket produkt som egner sig bedst til lige ens kat, kan man altid rådføre sig med enten sin dyrelæge, dyrehandel eller i den lokale butik. Disse loppemidler til katte kan derudover også uden bekymring købes online på internettet, på diverse online sider kan man nemlig læse præcis den samme information som man kan i butikkerne. Derfor kan man let og ubekymret handle loppemidlet til sin kat online og spare tid på indkøbet, og mange steder kan man også spare penge på produkterne. Giv din kat og dig selv en skønnere hverdag og hav altid et loppemiddel til din kat på lager.

loppemiddel til katten