Transport af katte

Når du skal ud på en tur og have din kat med, er det nødvendigt at have et ordentligt produkt til transport af katte. Der findes flere former for transport til katte, så det er muligt at finde den helt ideelle løsning for både dig og din kat. Det er en god idé at have en transportkasse, -bur eller bæretaske, som din kat er vant til hjemmefra på den måde er din kat altid tryg. Kendte omgivelser vil gøre katten rolig og give den bedre tur. Skal du have transport til katte, kan du med fordel klikke ind på loppetjansen.dk, hvor du kan finde både transportkasser, –bure og bæretasker til katte. Du får transport til katte i god kvalitet og til en god pris på loppetjansen.dk.

Transporttaske til katI forbindelse med at du vælger den bedst mulige transport til katte, er der flere ting man bør tage med i sine overvejelser. Transportkasser, –bure og bæretasker til katte skal kunne lukkes fuldstændigt da katten ellers vil kunne hoppe ud, og løbe væk.

Transporttaske til kat

Er en god og let mulighed når man skal have katte med på tur. Tasken fylder ikke så meget og er ofte også let. Når du vælger en transporttaske til kat så er det vigtigt at den kan lukkes med et net som vist på billedet da katten ellers vil kunne hoppe ud og løbe væk. Hvis tasken ikke kan lukkes skal katten bære en kattesele og sættes fast i sikkerhedsstroppen som sidden indvendigt i tasken.

Transporttasker findes med hård eller blød bund og en hård bund er ofte at foretrække da dette giver en stabil platform for katten at ligge på og mere plads. En transporttaske har mindre plads en en transportkasse i plastik. En transporttaske findes både som en taske, rygsæk og med lange og korte stopper, så find den som matcher dit behov bedst.

Katte transportkasseshutterstock_81343003

Er en kasse lavet i plastik med enten meltal eller plastiklåge. Denne transportkasse er nem at rengøre og man risikere ikke at katten bliver klemt under transport da plastikken giver en god beskyttelse og er for mange det bedste kattetransport løsning. Men en kattetransportkasse fylder også mere og er mindre handy end eksempelvis en transporttaske.

De transportkasser til katte som er Iata mærket kan anvendes til fly transport og har altid metallåge, en god model er mærket Skudo som findes i flere størrelser også til stor kat.

 

Bløde transportkasser i stofTransportkasse

Denne løsning er rigtig god, hvis det er vigtigt for dig at katten har god plads, at tasken kan lukkes næste helt af og at den er let at folde sammen når den ikke er i brug. Disse transportbure eller letvægts transportkasser som de også kaldes, kan også anvendes til en missemor med killinger. Da disse transporttasker i stof også anvendes til hunde findes de i mange størrelser fra kat til kæmpe stor hund på 70kg, og du kan derfor anvende disse transportkasser på mange måder.

 

transportkasser til katten