Bedste hundefoder?

Hund der spiser

Valg af hundefoder

Valget af hundefoder til sin hund er yderst vigtigt og relevant. Hundefoder er nemlig ikke bare hundefoder. Det er yderst vigtigt at fodret indeholder ingredienser som passer til lige den race og alder ens hund har. Hvilket hundefoder er bedst? Det bedste hundefoder er det foder som har en god ingrediens uden masser af tilsætningsstoffer, kød og animalske biprodukter og hvede, da dette ofte er fyldstof. Du finder hos loppetjansen.dk bedste hundefoder til prisen da de har et stort udvalg af hundefoder i god kvalitet og her finder du også verdens bedste hundefoder Naturea som er et hundefoder som du både kan få i kornfri samt med brune ris.

Der findes et kæmpe stort sortiment at foder på markedet og det er yderst vigtigt at man sætter sig ind i de forskellige typers indhold inden man serverer det for ens hund. Alt efter både alder og race på hunden, så har den behov for forskellige varianter af hundefoder. Det er med hunde som det er med os mennesker. Når vi er babyer skal vi have én ting, når vi er i voksealderen skal vores krop have mere end andet af forskellige vitaminer, og når vi bliver gamle skal vores kost helst være let tyggelig og minde os om gode gamle dage. Sådan er det også med hunde, og da hunden jo er vores kæreste eje og bedste ven skal vi selvfølgelig også imødekomme disse behov. Hundefoder er delt op i 3 hovedkategorier voksen, senior samt hvalp, og herunder findes der yderligere mange flere kategorier.

Det kan være et virvar at finde rundt i og derfor er det vigtigt at man forhører sig hos sin dyrelæge eller dyrehandler inden man bare køber det man tror er bedst. De mange forskellige typer af foder indeholder forskellige ingredienser, derudover findes de også i både tørkost versioner og vådkost versioner. Man kan også vælge hundefoder i form af piller, disse piller er yderst fiberrige og man bør derfor forhører sig omkring dem. Mange mener at deres hunde har rigtig godt af menneske kost, men det har de ikke. En hund kan på igen måde få alle de vitaminer og mineraler som den skal, så selvom vi ejere syntes det er lækkert og hyggeligt at give vores hunde menneske kost, så skal vi lade vær.I stedet kan man i dag købe massevis af lækkert hundefoder tilsat forskellige slags smagsvarianter, og dette gør at vores hunde ikke hungre efter vores mad og derved gør det, det også lettere for os ejere ikke at fodre dem. Så det er bare om at finde den rigtige type hundefoder til sin hund og herefter prøve sig frem med de mange forskellige smagsvarianter. Ved at overholde det med det rigtige hundefoder, så sørger man også for at ens hund ikke bliver overvægtig og får følgesygdomme der af. Vær god ved din hund og vælg det helt rigtige hundefoder i sammenråd med dyrlægen eller dyreforhandleren. Men hvad man skal vælge er i sidste ende op til dig som hundeejer og hvad din pengepung tillader. Dyrt hundefoder er ikke nødvendigvis det bedste, men det billige foder indholder ofte alt for meget animalsk biprodukter, vegetabilske biprodukter, hvede og kunstig tilsatte vitaminer for ellers kunne de ikke lave foderet til den pris.

Så mit bedste råd er: Vær kritisk og kig på indholdsfortegnelsen, hvis producenten ikke vil skrive hvilket kød der er i eller hvis foderet koster 2-20kr kiloet så kan der ikke være meget kød i produktet.