Danske hundesaloner

Vi har her på siden samlet Danske hundesaloner så du nemt og hurtigt kan få overblik over hvilke hundesaloner der findes i nærheden af dig.

[et_pb_vd_storelocator _builder_version=”3.0.101″ animation=”l”][/et_pb_vd_storelocator]
Hvorfor skal min hund på salon?

Du skal tage på hundesalon med din hund fordi du ønsker at slippe for hår i hjemmet, at din hund har det godt (du har også lyst til at have den i sofaen/sengen), du sikre dig at du hurtigt opdager hvis der er hud/pels forandringer da hundefrisøren ofte vil være den første der ser dette. Du slipper selv for en del af pelspleje arbejdet som de fleste kan have svært ved at nå i hverdagen.

Hvilke hunde skal på salon?

Alle hunde har stor glæde af at komme på en hundesalon, dette gælder uanset om din hund er korthåret, langhåret eller ulden.

Når din hund kommer på salon, så vil hundefrisøren kigge på din hund når den bliver vasket, klippet, fjernet uld, ordnet øre eller få wellness behandling.

Hundefrisøren vil ofte opdage hvis der er nogle problemer med din hunds pels eller hud, da hundefrisøren bruger lang tid på behandlingen og derved kommer rigtig godt i dybden med netop din hund.

Når du kommer på en hundesalon regelmæssigt, vil din hund få en større grad af velvære da dens pels vil holdes fri for filter, uld og løse hår som både kan gøre ondt med også klø.

Man vasker hunden for at få alle de løse og døde hår ud af pelsen dette gælder alle hunde uanset pelslængde og race. Når man vasker hunden med en speciel hunde shampoo, så renser man samtidigt huden så din hunds hud holdes ren og fri for skidt. Skidt og snavs kan lige som i vores hud blive ophobet og give problemer for din hunds velbefindende (bumser/urenhud)

 

Jeg anbefaler at din hund kommer på  salonen ofte, hvis man gerne selv vil slipper for den store pelspleje i hverdagen.

Korthårs hunde: Kan med fordel komme hver 3 måned

På den måde slipper du ofte næsten helt for fældning i hjemmet, din hund får klippet negle (regelmæssigt) og den får en lækker pels og sund hund

Langhårs hunde i hvalpeklip samt bamseklip: Anbefales af komme hver 8 uge hvis klipningen skal holdes.

Du har altid en lækker hund. Du bør selv børste hunden i hverdagen men du skal ikke bade hunden.  Ønsker du en vedligeholdes fri hund, så bør der ikke gå længere end 4 uger imellem behandlingerne.

 

Langhårs hund i tætklip: Anbefales af komme hver 8-12 uge

Du har altid en lækker hund, som du næsten ikke behøver at børste før de sidste 4 uger inden næse behandling.

Uldne hunderacer: Anbefales af komme hver 3 måned

Skal vaskes og blowes på salonen. Du slipper af med en masse døde hår, og din hunds hud kan ånde og man opdager hvis der er problemer ”under” pelsen.

Skal hvalpe på salon?

Ja det er utroligt vigtigt at hunden kommer på salonen fra den er helt lille, da den på den både vil få en god oplevelse og vænne sig til at blive klippet, vasket og føntørret.

Fortvivl ikke hvis du ikke har nået det imens din hund var en hvalp – bare sørg for at fortælle hundefrisøren at det er din hunds første besøg på salonen.

Artiklen af Skrevet af Karin Knudsen – hundefrisør igennem 40år – Besøg Karin klik her